Paluu pääsivulle            |             sähköposti            |            © Finterium, Laivurinkatu 1 A, 20810 Turku

Tuotekartta

 

 

ALEXIT Microeffektlack 401-60

Esittely ja ominaisuudet

ALEXIT Microeffektlack 401-60 on silikoniton kaksi-komponentti-pinnoite, joka on antaa kohteelle yhdellä levityskerroksella kudosmaisen pinnan, joka tavallisesti saavutetaan vasta kahden maalikerroksen jälkeen. Pinnoite tasoittaa jonkin verran kohteen mahdollisia epätasaisuuksia.

ALEXIT Microeffektlack 401-60 kestää puhdistusta, kemiallisia aineita sekä naarmuttamista ja muuta rasitusta. Kiiltoasteen ja värin pysyvyysominaisuuksiensa ansioista ALEXIT Microeffektlack 401-60 sopii hyvin huonekalujen pinnoitteeksi.

Käyttökohteet

Pinnoille, joille halutaan kudosmainen ja koristeellinen viimeistely, esimerkiksi huonekalu- sekä optisen ja elektroniikkateollisuuden tuotteissa.

Microeffektlackia voidaan tyypillisesti käyttää laminaatin korvaajana, tällöin saadaan kestävä yhtenäinen pinta - myös kantteihin ja erilaisiin muotoihin.

Värit

Teollisessa sarjatuotannossa valmistettavat värit (esim. RAL ja NCS).

 Kiiltoaste

Silkkimatta

Käyttö

Tartuntaominaisuuksiensa ansiosta voidaan ALEXIT Microeffektlack 401-60:ä käyttää suoraan useimmille asianmukaisesti esikäsitellyille tai puhdistetuille pinnoille, esimerkiksi muoville, esikäsitellylle MDF:lle ja lastulevylle. Levitys tapahtuu maaliruiskulla.

Valmistaja

Mankiewicz Gebr. & Co. Hampuri, Saksa

www.mankiewicz.de

 

 

Nextel Suede Coating

Alexit Microeffectlack

Alexit Transparent

Alexit Softcoating

Alexit Hammerschlaglack
(vasaralakka)

 

Tiedotteet

 

Last update 15.04.2010                                 |   ym.