Paluu pääsivulle            |             sähköposti            |            © Finterium, Laivurinkatu 1 A, 20810 Turku

Tuotekartta

 

 

ALEXIT Transparent

"Hiekkapuhallettu" lasi / pleksi

Esittely ja ominaisuudet

ALEXIT Microeffektlack 401-67, Transparent, on polyuretaanipohjainen, ns. itse-strukturoiva, silikoniton kaksi-komponentti-pinnoite, joka antaa kohteelle kudosmaisen pinnan. ALEXIT Microeffektlack 401-67:llä saadaan aikaan hienostunut, läpinäkyvä, helmimäinen pinta, joka on samankaltainen hiekkapuhalletun lasipinnan kanssa.

ALEXIT Microeffektlack 401-67 kestää hyvin puhdistusta, kemiallisia aineita sekä naarmuttamista ja muuta rasitusta. Kiiltoasteen ja värin pysyvyysominaisuuksiensa ansioista ALEXIT Microeffektlack 401-67 sopii hyvin huonekalujen pinnoitteeksi.

Käyttökohteet

ALEXIT Microeffektlack 401-67:ää käytetään koristeellisena pinnoitteena lasiin tai muuhun läpinäkyvään materiaaliin. Se vahvistaa myös kohteen kulutuskestävyyttä, ja sen avulla saadaan yhtenäinen, hiekkapuhallettua lasia muistuttava pinta.

Värit

Läpinäkyvä ja lasimainen. Voidaan myös sävyttää.

Kiiltoaste

Silkkimatta

Käyttö

Tartuntaominaisuuksiensa ansiosta voidaan ALEXIT Microeffektlack 401-67:ää käyttää suoraan asianmukaisesti puhdistetulle tai esikäsitellylle pinnalle, esimerkiksi lasille ja läpinäkyvälle muoville (PPMA, pleksilasi). Levitys tapahtuu maaliruiskulla.

Valmistaja

Mankiewicz Gebr. & Co. Hampuri, Saksa

 

Tilaa lisätietoja: info@finterium.fi  

www.mankiewicz.de

 

 

Nextel Suede Coating

Alexit Microeffectlack

Alexit Transparent

Alexit Softcoating

Alexit Hammerschlaglack
(vasaralakka)

 

Tiedotteet

 

Last update 15.04.2010                                 |   ym.