Paluu pääsivulle            |             sähköposti           |            © Finterium, Laivurinkatu 1 A, 20810 Turku

Tuotekartta

 

 

NEXTEL Suede Coating 3101

Esittely ja ominaisuudet

NEXTEL Suede Coating 3101 on polyuretaanipohjainen kaksi-komponentti-pinnoite, joka antaa kohteelle täysin matan, mokkanahkamaisen pinnan ja lämpimän tekstiilimäisen vaikutelman.

Pinnasta tulee vahva ja joustava, se ei ime rasvaa (esim. sormenjäljet eivät näy), kestää hyvin iskuja, naarmuja, valoa, lämpöä sekä erilaisia kemikaaleja. Puhdistus tapahtuu vedellä, tavallisilla pesuaineilla sekä harjalla tai nukkaamattomalla rätillä tai sienellä. Vaikealle lialle voidaan käyttää joitakin liuottimia, esim. Sinolia.

Käyttökohteet

NEXTEL Suede Coating 3101 on tarkoitettu ensisijaisesti sisätilojen kohteisiin. Käsiteltävä materiaali voi olla puuta, metallia, muovia tai lasia.

Teknisten ominaisuuksiensa sekä pehmeän ja heijastamattoman pintansa ansiosta NEXTEL Suede Coating 3101 sopii sekä sisustuksellisiin että käyttötarpeen mukaisiin kohteisiin. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi huonekalut, ovet, liikehuoneistojen, näyttelytilojen, messuosastojen, ravintoloiden sekä konsertti- ja teatterisalien sisustukset, toimistokoneet, valaisimet, optiset instrumentit, kontrollipaneelit, auto- ja lentokone-sisustukset yms. Koska NEXTEL –pinnan puhdistus vaatii struktuurinsa vuoksi tavallista maali- tai laminaattipintaa hieman enemmän aikaa, sitä ei suositella kahvi- tai ruokapöydän pinnoitteeksi, kylläkin muihin pöytätasoihin, kuten vastaanotto-tiskeihin.

Värit

Vakiovärejä on vakiovärikartassa 27, muut sävyt (NCS, RAL) tehdään tilauksen mukaan.

Kiiltoaste

Täysin matta, myös "glitter"- sekä metalliefekti.

Käyttö

Kohde esikäsitellään aina NEXTEL Primer –pohjustepinnoitteella, mikä takaa tartunnan sekä lopullisen pinnan ominaisuudet. Levitys tapahtuu maaliruiskulla.

Valmistaja

Mankiewicz Gebr. & Co. Hampuri, Saksa

www.mankiewicz.de

 

www.nextel-coating.com

 

    

 

Nextel Suede Coating

Alexit Microeffectlack

Alexit Transparent

Alexit Softcoating

Alexit Hammerschlaglack
(vasaralakka)

 

Tiedotteet

 

Last update 15.04.2010                                 |   ym.